top of page

HOMESTAGING

Visa upp din bostad från dess absolut bästa sida inför en försäljning. Inget slår den där första känslan en köpare får som kliver genom dörren och börjar fantisera om sitt framtida liv i ett nytt hem. Då gäller det att allt är tipptopp och det är ofta små detaljer som gör stor skillnad.

 

Vi hjälper dig att optimera din bostad så att så många som möjligt faller pladask. Under en timme eller två går vi tillsammans igenom din bostad och ser över förbättringar och lösningar som kan göras med mer eller mindre enkla medel.

 

Ibland kan det räcka med att ställa in fräscha blommor och ibland kan det behövas både hantverkare och rekvisita för att få fram en perfekt känsla. Allt efter dina önskemål och behov.

STÄD

Vi utför även visnings- och flyttstäd. Maila för offert.

INREDNINGSDESIGN

 

HEM

Börjar du känna att du kan ditt hem vid det här laget? Sugen på något nytt och spännande? Det kan räcka med ett par nya snygga detaljer och ibland vill man riva ut allt det gamla och skapa helt nya rum.

 

Vi hjälper dig att inreda stort som smått. Från sista touchen till ändringar av kök, badrum, planlösningar och färgsättning.

 

Vi erbjuder också textilsömnad och inköp av inredning från våra leverantörer.

 

För att inget ska falla mellan stolarna samarbetar vi sedan många år med några av byggbranschens bästa företag i respektive nisch.

 

FÖRETAG

Förutom din yrkesskicklighet är det många gånger din verksamhets inredning och stil som sticker ut och lockar människor att välja ditt företag framför andra. Med en uppfräschad miljö trivs både dina kunder och anställda bättre.

Så har du en butik, restaurang, café, salong eller egentligen vilken lokal som helst hjälper vi dig och ditt företag att skapa spännande miljöer som sticker ut och lämnar avtryck hos dina besökare.

Stora förändringar eller små, hör med oss så kommer vi gärna med förslag.

UTEMILJÖ

En trädgård. En uteplats. En balkong. En uteservering. Allt det här kan vara otroligt trista och tråkiga platser. Eller alldeles underbara. En prunkade grön oas med blommor i regnbågens alla färger.

 

Ta hjälp av våra gröna fingrar och mångåriga erfarenhet av att förvandla din utemiljö till något alldeles extra.

FEST & EVENT

Ett enklare mingel eller ett storstilat företagsevent? Bröllop, födelsedag, dop eller firmafest? Fest hemma eller på ett slott? I trädgården eller på en brygga?

 

Vad du än tänker ha för festligheter hjälper vi dig med allt från det lilla till det stora. Från planering till utförande. Med vissa delar eller hela härligheten.

 

Det här är några av de saker vi gärna hjälper dig med.

* Catering

* Dukningar

* Blommor och dekorationer

* Fotografer

* Musik och underhållning 

BEGRAVNINGAR

*Catering

*Kistdekorationer

*Handbuketter

bottom of page